Orient Fall: végre visszatértek – és súlyosabbak, mint valaha!

2160

A fővárosi Orient Fall hosszas várakozást követően a 2015 végén bemutatott nagysikerű ’Fractals’ című nagylemeze után a napokban ’Mankind’ fedőnév alatt új dallal és videoklippel jelentkezett. A zenekar az elmúlt évek csendesebb időszakát töri most meg és a közönség tudtául kívánja adni, hogy bizony az Orient Fall ismét változott, felnőtt.

A kislemez borítója is telitalálat

A disztópikus hangulatú, az emberiség és az egyén önnön bekorlátozásával foglalkozó új dal minden eddiginél sötétebb jövőt predesztinál, amihez kitűnő vizuális alátámasztás a John Peter Kiss (ex-Till We Drop, Seven Seas) által rendezett vörös és fekete színekben pompázó videoklip. Nem egy könnyű téma, de ezzel is foglalkozni kell, és remekül harmonizál a súlyos de technikás zenével.

A teljes egészében a zenekar által írt, felvett és kevert négyszámos, fokozatosan megjelenő visszatérő EP első dala a ’Mankind’, ami képes előrevetíteni a kiadvány sötét hangulatát, amiről a koncertlátogatók február 18-án meg is győződhetnek az amerikai The Faceless oldalán adott koncertjükön a Dürer Kertben.

Szóval irány a koncert:
https://www.facebook.com/events/1982023455403923/

és itt kövesd őket:
https://www.facebook.com/orientfall/
https://www.instagram.com/orientfall/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here