Europica – hazai ízek angolul

1557

EUROPICA néven alapított Testvér-zenekart a Kárpátia együttes, és jelentette meg első angol nyelvű lemezét, olyan híres vendégénekesek közreműködésével, mint Blaze Bayley (Iron Maiden, Wolfsbane), Tim Ripper Owens (Judas Priest, Yngwie Malmsteen Band, Iced Earth), Fabio Lione (Rhapsody Of Fire, Kamelot, Angra), Ralf Scheepers (Gamma Ray, Primal Fear), Tomek Horytnica ( Horytnica).

A patrióta érzelmeket megtartva, az eredeti magyarszövegeket Egedy Piroska fordította angol nyelvre úgy, hogy minden hazáját szerető ember magáénak érezhesse azokat.

A tíz dalból álló album kilenc hónap alatt, tizenegy stúdióban került rögzítésre, amit Schmiedl  Tamás kevert végső formájára.

A korong elkészítése során minden tekintetben, a lehető legjobb minőség elérése volt a cél. A külföldi előadók mellett Hirleman Bertalan, Kiss Zoltán, Papp Gyula, és Molics Zsolt színesíti az anyagot.

A lemezborító, a világszinten elismert grafikus/illusztrátor Havancsák Gyula keze munkáját dicsérik, aki többek közt olyan zenekarokkal dolgozott együtt, mint az Accept, Stratovarius, Destruction, Kreator vagy a Grave Digger. A videókat Rivasz Gergő és Csillag Endre készítette, a dalok hangulatának megfelelő képi világot teremtve.

Az anyag világszerte CD és LP formátumban is megjelenik, úgyhogy támogassuk bátran hazai zenészeinket! 🙂

További infókat a Facebook és weboldalakon olvashattok:

https://www.facebook.com/europicaband/

http://www.europica.eu/

Ha pedig egy hamisítatlan hazai Kárpátia koncertre látogatnátok, ne fogjátok vissza magatokat, ezen helyeken és időpontokban fülelhetitek őket élőben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here