Dope Calypso – Stoner srácok a parlamentből

913

Érdekes módjai vannak egy új zenekar felfedezésének, köztük például az előzenekar opció, ami már lassan kihalófélben van. No de, ha esetleg mégis sikerül egy valamire való kedvcsinálót elkapni, az egy gyönyörűséges barátság kezdete lehet.

Nos, mi pontosan így vagyunk a Dope Calypso nevű magyar formációval is. A német garázsrock bandát, The Picturebooks-t, mentünk megfigyelni, és úgy esett a lépés, hogy még az előttük játszó zenekart is sikerült elkapnunk, amit nem is bánunk! Ugyanis  kiderült, hogy a srácok igazán jól használják, a nyers stoner elemeket, melynek következtében a szánk elkezdett szépen a fülünkig érni.

Mutatunk is pár ismerkedő taktust a zenekar munkásságából. Fent füleljétek és figyeljétek a Goodbye monkey c. számot, amit még a Blikk is leközölt (na ez a ti lelkiismeretetekre van bízva, hogy az infó a mérleg melyik oldalára billen), mindenesetre a klip is ötletes, egy kis QOTSA beütéssel. Alul pedig még egy szórakoztató klip, ami után persze rögvest nyarat szeretnénk, végül pedig egy Balcny TV fellépés a Szt. István Bazilikával a háttérben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here